Benvinguts a aquest bloc.

1.2.08 | | 0 comentaris »




Aconsegueix el teu Voki ara!

Les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) s’encarreguen del disseny, desenvolupament, foment, manteniment i administració de la informació per mitjà de sistemes informàtics i de comunicació. Això inclou tots els sistemes informàtics no solament els ordinadors, aquests són només un mitjà més, el més versàtil, però no l’únic; també les xarxes de telecomunicacions, telemàtica, els telèfons cel·lulars, la televisió, la ràdio, els periòdics digitals, faxos, dispositius portàtils, etc. Totes aquestes eines electròniques de primera mà són de caràcter determinant en la vida de tot professional, sobretot en el docent doncs és ell, el qual s’encarregarà de difondre la importància d’aquesta nova tecnologia.

Les TIC es conceben com l'univers de dos conjunts, representats per les tradicionals Tecnologies de la Comunicació (TC) - constituïdes principalment per la ràdio, la televisió i la telefonia convencional - i per les Tecnologies de la informació (TU) caracteritzades per la digitalització de les tecnologies de registres de continguts (informàtica, de les comunicacions, telemàtica i de les interfícies)”.

Les Tecnologies de la Informació i les Comunicació (TIC) són inqüestionables i estan aquí, formen part de la cultura tecnològica que ens envolta i amb la qual hem de conviure. Amplien les nostres capacitats físiques i mentals. I les possibilitats de desenvolupament social.

És per això que en aquest bloc intentaré explicar totes aquelles novetats, eines que permetin poder millorar els vostres blocs i fer-los més accessibles a tots els que formem part d'aquest món tan fascinant com és Internet.

Josep Maria Comas.