Snap Shots, una eina per als blocs.

11.5.08 | | 0 comentaris »

Aquest cap de setmana he estat provant diferents eines per a afegir, millorar els blocs. La eina es diu: Snap Shots, i permet veure una prèvia de l’enllaç que hem afegit en la imatge o en el text sense haver d’anar al bloc que hem enllaçat.
Aquesta opció ens afegeix una icona petita al costat del enllaç i es desplega automàticament en el moment que passem el ratolí per damunt.

És molt fàcil d’instal·lar en Blogger, no cal ser un expert. Per a poder-lo instal·lar en el nostre bloc ens hem de donar d’alta a la següent adreça: https://account.snap.com/importsettings.php, ens generarà un codi que hem d’afegir en el nostre bloc, hem d’anar a Format i seleccionar: afegir un element de pàgina, enganxem la instrucció, guardem i ja tenim instal·lar Snap Shots.

Alguns comentaris que he pogut llegir en altres blocs diuen que és un mica molest que estiguis llegint un post i que s’obri una finestra. No ho se, provarem un temps aquesta eina en el bloc.

Segons les dades que he pogut llegir els Snap Shots són vistos per 450 milions de vegades al mes per 35 milions d’usuaris mitjançant una xarxa de més de dos milions de web.