Molt Sant Boi!, ens ho hem de creure molt més!!!

8.10.08 | | 0 comentaris »

Avui comencem els segons tallers de blocs a la biblioteca “Jordi Rubió i Balaguer”, la Núria Egea pels matins i jo per la tarda introduirem a 14 santbioans/es en el món dels blocs. N’estic molt convençut que d’aquí unes setmanes podreu veure els resultats d’aquests nous tallers.
Aquest inici ve marcat per dues notícies que fan que l’equip de Xarxa Santboiana continuí treballant amb més força i il·lusió.

La primera notícia és haver aconseguit que la nostra xarxa sigui entre els 25 millors blocs del país i sigui candidata a guanyar un dels Premis Blocs Catalunya. L’equip de Xarxa us dóna les gràcies a totes i tots els blocaires que fem dia a dia Xarxa Santboiana. És evident que una comunitat blocaire no és res sense la seva gent, doncs, són els seus blocs els que fan possible assolir aquestes realitats.

La segona és el post publicat per l’amic i company Saül Gordillo (aquí), al qui li dono les gràcies.
Com ja vaig explicar en el meu bloc, un bon dia et planteges nous objectius, reptes, finalment vaig creure convenient donar un nou impuls al bloc, com molt bé va dir en Michael Gorvachew: “No hem d’esperar que el futur ens vingui a buscar, hem de ser nosaltres qui l’hem de sortir a trobar”, les noves tecnologies estan avançant molt ràpidament diàriament noves eines, nous productes ens ofereixen millorar els nostres blocs, les nostres pàgines web, etc. No ens podem aturar. Fa poc més de 18 mesos que Xarxa Santboiana va iniciar el seu camí, en aquest poc temps hem provat 15 noves eines per millorar els blocs i poc a poc hem anat consolidant una weblog el més interactiva possible.
Deia en un post publicat recentment que: “Entre el món blocaire i els polítics s’ha generat una creixent controvèrsia sobre quin control, seguiment s’ha de fer sobre els blocs, ja considerats com un nou mitjà de comunicació”. El món dels blocs esta arrelant amb molta força i una comunitat de més de 113 milions de blocs té molt a dir, i algunes persones s’estan començant a posar nervioses.

Finalment vull compartir amb l’amic Ricardo Caballero, va ser ell qui em va recomanar el canal de tv Blip.tv (ell també l’utilitza), el post d’en Saül Gordillo ja que novament la gent de Sant Boi som capdavanters en noves TIC i de molts indrets del país ens estan seguint.