A l`'àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Boi cal treure-li la pols.

13.11.08 | | 0 comentaris »

Després del post publicat al bloc del Tinent d’alcalde de l'Ajuntament de Sant Boi, Lluís Pérez, (bloc) qüestionant els mètodes que utilitzen alguns tècnics dels mitjans de comunicació del nostre Ajuntament, em decideixo a presentar les següents questions:

És molt lloable que el Viure Sant Boi publiqui que el santboiana Pau Dorca quedi entre els quinze primers del món en TREC. Segons diu l’article: "El genet santboià Pau Dorca, amb el cavall Centauro, ha estat el quinzè en el campionat del món de TREC, celebrat a França. Aquesta modalitat es basa en habilitats d’excursionisme a cavall. Dorca formava part de la selecció espanyola, sisena del món per equips".

Mitjançant correu electrònic enviat a tècnics dels mitjans de comunicació de Sant Boi, amb copia a d’altres persones del nostre Ajuntament, es va comunicar que Xarxa Santboiana va quedar entre els vint-i-cinc blocs que optaven als Premis Blocs Catalunya. Per a ser més exactes de la categoria de Tic vam quedar entre els cinc finalistes. Tot un èxit!.
Sembla ser que aquesta no era una notícia digna de sortir en el Viure Sant Boi de la nostra ciutat, perquè aquestes coses els i les sàvies del nostre Ajuntament les aconsegueixen cada dia sense moure’s de la cadira.

En el mateix correu electrònic els hi proposàvem crear un espai en el Viure Sant Boi parlant dels blocs, un espai que es podria dir diguem-ne per exemple: “El racó del blocaire”, per contribuir amb un nou espai a lluitar contra la fractura digital que patim, per cert sembla ser que finalment existeix un retràs amb altres països de la Comunitat Europea, pel que fa a noves tecnologies de la informació i comunicació (TIC). A data d’avui ningú ha contestat al correu abans esmentat. Mala praxi?

Em fa ràbia que altres pobles de la comarca tinguin una col·laboració més directa amb la societat civil com és el cas de Sant Feliu, podeu veure aquestes web: http://santfeliu.net/ i http://sfol.blogspot.com/ , estic convençut que a Sant Boi ho podem fer millor, molt millor.

Sincerament crec que cal treure la pols de tot allò que no deixa avançar i fer possible que Ajuntament i ciutadans treballin junts per a no malgastar el temps pel be de tots, que molta falta ens fa!