La versió definitiva del navegador Google Chrome.

16.12.08 | | 0 comentaris »

En el bloc de Google (aquí) es confirma que llança la versió definitiva del Google Chrome, ja que després de 100 dies de proves han arribat a més de 10 milions d’usuaris actius a tot el món, segons expliquen el vicepresident per a la gestió de productes, i el director d’enginyeria.

Ambdós agraeixen la col·laboració dels usuaris de Google Chrome per millorar el navegador, ja que segons els informes rebuts els han ajudat a millorar i poder diagnosticar i reconèixer els problemes de la versió de proves (betta).

Tot i que reconeixen que encara falta molt per fer, les millores introduïdes són:
- Millores en el rendiment dels plug-ins (vídeo). A partir d’ara els usuaris ja podran veure i reproduir vídeos i àudios amb més facilitat i sense els problemes de la versió betta.
- Major velocitat.
- Millor gestió dels favorits i un millor control de la privacitat.
- Una de les funcions noves que incorpora és la d’aïllar cada pàgina web que obrim per evitar en cas que aquesta es bloquegi, la resta també quedin bloquejades.

Segons els seus dirigents el Google Chrome va néixer per ser un navegador "senzill, simple i ràpid" en aparença, però amb una configuració preparada per acollir totes les aplicacions complexes que circulen per la xarxa.