Segon aniversari de Xarxa Santboiana!

13.4.09 | | 0 comentaris »

Fa molt pocs dies que Xarxa Santboiana ha complert dos anys d’existència, dos anys molt intensos en els que una nova moda el Fèisbuc ens ha envaït i ha creat una nova tendència a Internet. En aquest darrer any, entre d’altres, ha estat tema de debat la continuïtat, la fi dels blocs i el "boom" del Fèisbuc.

Personalment crec que aquesta és una moda que com totes les modes tenen el seu moment, però que també tindrà la seva fi. Molta de la gent del Facebook ha canviat el MSN (Messenger) pel Fèisbuc. Òbviament també influeix el fet que el manteniment d’un bloc dóna molta més feina i cal tenir una continuïtat que el MSN (Messenger) i el Fèisbuc no ho exigeixen.

Tot això no ens ha fet perdre el nord i l’equip de Xarxa Santboiana ha continuat treballant per la gent de Sant Boi. Conjuntament amb el Departament d'Educació de l'Ajuntament de Sant Boi hem dut a terme els II Tallers de Creació i Manteniment de Blocs, i les activitats normals de la xarxa. Amb aquest any 75 blocs nous s’han afegit a la xarxa, actualment el nombre de blocs adherits a la xarxa és de 226.

No podia ser d’una altra manera i Xarxa Santboiana també ha entrat en el món del Facebook amb una molt bona acollida per part de la gent de Sant Boi, actualment som més de 1.700 santboians/es. També hem posat en marxa grups com: Facebook: el meu poble és Sant Boi de Llobregat i no San Baudilio de Llobregat, que ha aplegat, de moment, més de 1.230 persones, un altre grup Sant Boi, quina hora és?, amb prop de 700 ciutadans.
També hem donat recolzament a d’altres grups com: Volem WIFI gratis a Sant Boi de Llobregat amb més de 1.500 persones adherides.

La signatura del conveni del Pla Director de la Societat del Coneixement de Sant Boi, entre l'Ajuntament i l'empresa Localret obre una nova expectativa, en la què Xarxa Santboiana ha donat ja la seva opinió, perquè la nostra ciutat sigui pionera en el camp de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

No vull acabar aquest post sense agrair a les i els blocaires de Xarxa Santboiana el seu treball diari que fan que aquesta xarxa sigui un referent en el nostre país.
Moltes gràcies!