Sony llançarà al mercat un lector de llibres amb internet.

16.9.09 | | 0 comentaris »

El començament del nou curs escolar 2009-2010 ens ha portat la novetat dels ordinadors portàtils a les aules per a substituir els llibres de text. Sense entrar en la discussió del perquè per alguns espanyols seran gratuïts, aquí a Catalunya haurem de pagar part d’ells a causa de la política tan bona que esta fent el Govern de Zapatero.

Segons a informat l’agència EFE, Sony traurà a la venda el "Reader Daily Edition" al desembre per 399 $ USA. Aquest lector de llibres amb connexió sense fil a Internet ens permetrà comprar i descarregar llibres en qualsevol moment, comptarà amb una pantalla tàctil de set polzades (17,78 centímetres), tindrà memòria interna suficient per emmagatzemar més d’un miler d’obres electròniques, la pantalla mostrarà en la seva modalitat vertical entre 30 i 35 línies de text, cosa que fa que la lectura sigui molt similar a la d’un llibre en paper, permetent també als usuaris la càrrega de documents personals mitjançant un port USB i es podran inserir targetes de memòria per ampliar aquesta capacitat.

Els usuaris dels Reader de Sony també podran llegir de forma gratuïta més d’un milió de llibres exempts de drets de propietat intel·lectual disponibles dins de Google Books, el projecte de digitalització de llibres del cercador Google que aspira a crear una gegantesca biblioteca virtual.

Coneixedor de la bona tecnologia i del maquinari de l’empresa Sony, estic convençut que estem entrant en una nova dimensió en el món de l’educació.

Nota: També informar-vos que el diari digital el Pun.cat té una pàgina web amb notícies de Sant Boi, si voleu més informació cliqueu en aquest enllaç: http://www.elpunt.cat/santboidellobregat.html , també podeu donar d'alta eñ vostre bloc en l'apartat: Sant Boi de Llobregat a la xarxa.