Mòduls d'Idiomes

15.5.08 | | 0 comentaris »

En el món d’Internet hem de tenir en compte que pot haver gent d’altres països que poden visitar el nostre bloc i per molt que li agradi la presentació del mateix si no ho entén trigarà molt poc temps a sortir del mateix, per això crec que un dels elements que al meu gust pot millorar-lo i ennoblir-lo és el mòdul d’idiomes, amb la seva instal·lació facilitem que les visites al nostre bloc es puguin incrementar i facilitem a altres persones el poder llegir els nostres posts.

L’empresa “translendium.net “ ens ofereix la traducció del nostre bloc a quatre idiomes: anglès, francès, alemany i castellà. Aquest servei és gratuït. Per a instal·lar-lo només heu de posar la vostra adreça del bloc en lloc de les “XXXX” de color vermell, la imatge de la bandera esta en un servidor on tinc tots els meus documents podeu usar-les o posar les vostres. Instruccions per instal·lar els mòduls al vostre bloc:

Com en tot en el mercat hi ha infinitat de traductors, aquest només serveix per a blocs escrits en català. Perquè us recomano aquest traductor?, molt simple, obra el teu bloc i selecciona qualsevol idioma, una vegada us ho hagi traduït, podeu obrir qualsevol bloc que teniu enllaçat en el vostre i comprovareu que també ho ha traduït a l’idioma que heu seleccionat, si d’aquest nou bloc seleccioneu un nou link també us ho traduirà, jo he arribat fins a sis blocs, per això crec que val la pena recomanar-vos aquest traductor.

Aquests mòduls d’idiomes funcionen correctament amb “bloc.cat” i “blogger”.

Si teniu qualsevol problema podeu contactar mitjançant correu electrònic a xarxa.santboiana@gmail.com i us atendrem.