L’agregador Feevy.com

20.5.08 | | 0 comentaris »

Un dels agregadores que s’està posant de moda en el món dels blocs és Feevy.com. Aquesta eina ens permet poder llegir les últimes notícies dels blocs que anem seguint habitualment sense necessitat de moure’ns del nostre bloc, excepte que vulguem llegir la notícia sencera, estalviant-nos d’anar a un d’aquests blocs que no ha estat actualitzat perquè el tenim a la vista en la nostra pantalla del nostra bloc.
Aquest agregador pot substituir perfectament les llargues llistes de blocs enllaçats que tenim en el nostre bloc, amb l’avantatge que sempre estarà en primer lloc el bloc que hagi publicat el post amb la data més recent.

Xarxa Santboiana i alguns blocaires de Sant Boi vam ser dels primers a utilitzar aquesta eina. He de dir que el seu responsable David de Ugarte ens va donar les màximes facilitats perquè Xarxa Santboiana i Baix Llobregat Blocs poguessin tenir el seu feevy.com, per cert Baix Llobregat Blocs és un dels agregadors amb més blocs enllaçats (500).

Actualment aquest producte ho utilitzen 9.800 blocs que alhora tenen enllaçats 45.875 blocs, web, etc…., la seva rapidesa és una de les seves millors qualitats, també ens permet poder utilitzar etiquetes (tags), afegir fotos (55x55 pixels) i amb un feevy podem tenir-lo per grups o categories en el nostre bloc. També ens permet fer la configuració en català.

Dels polítics que van estar en Sant Boi el passat 16 de maig, Lourdes Muñoz i Carles Campuzano ho utilitzen, d’aqui Sant Boi els i les blocaires que ho tenen instal·lat són: Jaume Sans (Bestioles de Marina (Delta del Llobregat), Xavier Sánchez (El Marge), Joaquin Munté, Josep Borras (Ciberlinux2), Andrea Reyes (lobo0026 Todo esto soy yo), i El bloc de la Parròquia de Sant Baldiri, de ben segur que em deixo algun blocaire.

Una manera d’estalviar espai és agregar-lo a un scroll en moviment per a no fer del nostre bloc una pàgina molt llarga i sense fi.

Per instal·lar el Feevy.com (veure instruccions) cal que us doneu d’alta com a usuari a: http://www.feevy.com/ i després heu de seguir les següents instruccions per instal·larlo en el vostre bloc: Feevy
Si teniu qualsevol problema podeu contactar mitjançant correu electrònic a xarxa.santboiana@gmail.com i us atendrem.