Com posar la data i un rellotge en el nostre bloc

25.5.08 | | 1 comentaris »

Un element que li pot donar a la teva web o al teu bloc un toc de dinamisme i elegància és la inclusió de la data i un petit rellotge, això ho podem fer mitjançant javascript que a més ens ho ensenyarà en català, podem fer la cerca per Internet, en aquest cas us he estalviat temps i he adaptat al català el mòdul/codi, també és pot instal·lar en qualsevol idioma.

Per instal·lar un rellotge en el nostre bloc podem anar a las següents pagines web: ClockLink, creatupropiaweb.com, directorio-turismo.com, Relojesweb, i a les pàgines de Google trobareu milers, en aquest cas he triat com exemple el primer “ClockLink”, molt fàcil d’instal·lar, cal copiar el codi del model que heu escollit i guardar-ho perquè desprès ens farà falta. Cal anar en compte en el moment de seleccionar el “TImezone” perquè us digui l’hora correcta cal seleccionar: CET:Central Europe Time (GMT + 01:00).

En aquest cas he integrat el codi de la data i el del rellotge junts , també els podeu instal·lar per separat, per instal·lar en el vostre bloc heu de seguir les instruccions clicant aquí.

Aquest codi/mòdul s’ha provat amb les plantilles de Blogger i Bloc.cat.

Si teniu qualsevol problema podeu contactar mitjançant correu electrònic a xarxa.santboiana@gmail.com i us atendrem.

1 comentaris

  1. elmarge // 25 de maig del 2008, a les 23:00

    Felicitats "profe"... je, je... Salutacions.