Com posar el logotip de Xarxa Santboiana en el teu bloc.

1.6.08 | | 1 comentaris »

Tots els mitjans de comunicació, almenys els què volen estar al dia, parlen o han parlat del fenomen weblog, bloc. Aquest nou sistema de publicació web, tan atractiu per als usuaris (blocaires) amb i sense coneixements tècnics, està guanyant terreny dintre de l'àmbit periodístic, tècnic, juvenil, educatiu, polític...
Els blocaires som els qui elaboren els blocs. En general, els blocaires, també anomenats en anglès webloggers o bloggers, formem veritables comunitats en línia amb aquells amb qui compartim interessos. Aquestes comunitats o blocosferes poden tenir diverses formes. Existeixen grups de treball col·laboratiu que utilitzen un webloc com a eina per a comentar, opinar i escriure notícies relatives a la seva tasca.

Nosaltres formen part de Xarxa Santboiana i com a membres d’aquesta comunitat (165 blocs) si voleu instal·lar /posar el logotip de la nostra xarxa aquí teniu les instruccions, igualment ho podeu fer amb qualsevol imatge, per això només us cal un servidor o un lloc en Internet on col·locar la imatge, he posat la que tinc en el meu servidor, si voleu la podeu utilitzar.

1 comentaris

  1. Andrea ....de acà y de allà // 6 de juny del 2008, a les 18:03

    no se por que razón no me aparece..ya he puesto otras veces codigo html pero esta vez no aparece nada..