Twitter, una eina per al nostre bloc

5.6.08 | | 0 comentaris »

Segons la Viquipèdia el Twitter és un servei de xarxes socials i microblogging que permet als seus usuaris enviar missatges de text només, amb una longitud màxima de 140 caràcters mitjançant SMS, missatgeria instantània o bé directament des del lloc web de Twitter o aplicacions com Twitterrific o Twitux i GTwitter (a GNU/Linux).

Aquestes actualitzacions es mostren en la pàgina de perfil de l’usuari, i són també enviades de forma immediata a altres usuaris que han triat l’opció de rebre-les. L’usuari original pot restringir l’enviament d’aquests missatges només a membres del seu cercle d’amics, o permetre el seu accés a tots els usuaris, que és l’opció per defecte.
Darrerament han començat a aflorar idees més que interessants entorn d’aquest servei. Una clara innovació és la utilització de Twitter per part d’alguns mitjans de comunicació, permetent als seus lectors rebre les notícies en la seva web, mòbil, Messenger o el mateix Twitter, així com accedir a altres serveis oferts per aquests.

Com que cada dia són més els blocaires que l’utilitzen aquí teniu les instruccions per si voleu instal·lar-lo en el vostre bloc. És gratuït, la pàgina és amb àngles.
Cura amb el cost del mòbil.