Com posar la Barra de Menú Horitzontal en el bloc.

8.6.08 | | 0 comentaris »

Hi ha moltes webs i blocs que tenen aquesta opció que permet una navegació més ràpida per la pàgina. Per incorporar algunes barres de menú horitzontal es necessari anar a la plantilla del bloc i modificar-la, en aquest cas no ens cal, més endavant si que ho farem però de moment ho farem més senzill, això si, ens haurem d’adaptar a les possibilitats que ens ofereixi la nostra plantilla, algunes plantilles de “Blogger” permeten posar-la sota la capçalera d’altres no ho permeten, amb el que hauríem d’adaptar la barra a la situació que tinguem, o bé canviar de plantilla. Abans de fer el canvi de plantilla heu de guardar tot el que teniu en els elements de pàgina, cas de no fer-ho ho perdreu tot.

Blogger actualment donà molt de si, i avui per avui molt poques coses no permet instal·lar-les. Avui, farem o presentarem en el nostre bloc un menú amb una llista d’enllaços que canviant el color el convertirem en el tipus de menú que més s‘adapti al disseny del nostre bloc.

Podeu veure els menús horitzontals que varem fer en el primer taller de blocs organitzat per Xarxa Santboiana: Bestioles de Marina (Delta del Llobregat) d’en Jaume Sans, Ciberlinux d’en Josep Borras, El bloc de la Parròquia de Sant Baldiri de la Teresa Andreu, Mirant per la finestra de la Rosa Maria Marqués, el bloc de la Maite Moreno i Xarxa Santboiana, en aquests blocs podem observar com els hem adaptat a l’estructura del bloc d’una manera molt senzilla i fàcil.

Per fer la instal·lació de la barra de menú horitzontal en el vostre bloc heu de seguir les instruccions clicant aquí.

Si teniu qualsevol problema podeu contactar mitjançant correu electrònic a xarxa.santboiana@gmail.com i us atendrem.