Alianzo (xarxa de blocaires).

20.7.08 | | 0 comentaris »

Alianzo és una de les poques xarxes de blocs que ens ofereixen dades estadístiques de blocs escrits en català. Xarxa Santboiana en el seu moment es va donar d’alta en Alianzo (xarxa de blocaires) per a poder disposar d’un llistat estadístic de blocs en català i saber, comprovar si anem per bon camí.

Un dels molts llistats que ens ofereix Alianzo és l’opció d’idiomes, si seleccionem “català” en ofereix un llistat que està format per un total de 850 blocs. En els cinc primers llocs de blocs en català apareixen els blocs de Marc Vidal (bloc), Saül Gordillo (bloc) i Lourdes Muñoz Santamaría del PSC (bloc), en el lloc nombre 38 ens trobem al bloc de la santboiana Meritxell Salip “Diari de jo mateixa”. Tot un èxit. En els llocs 294 i 295 apareix Carlos Campuzano de CIU (bloc) i Finestres de Sant Boi (bloc) respectivament, en el lloc 396 ens trobem amb Xarxa Santboiana (bloc), seguit molt de prop pel bloc “De Sant Boi al món” (bloc). I; per acabar en la posició 515 trobem a Baix Llobregat Blocs (bloc).

Sense exagerar crec que són uns bons resultats tenint en compte que estem parlant de blocs amb un àmbit molt concret, com és el cas de Xarxa Santboiana.

Finalment animar-vos que us doneu d’alta en aquesta xarxa i pugueu tenir una mica més d’informació del vostre bloc dintre de la Catosfera.