Estadístiques dels blocs de Xarxa Santboiana

24.7.08 | | 0 comentaris »

Acabant ja aquest curs he volgut fer una recopilació d’estadístiques de 26 blocs, que tenen instal·lades les estadístiques webestats.motigo.com, i que formen part de Xarxa Santboiana, després de veure els resultats m’he decidit a publicar-les perquè crec que són molt interessants, i també vull fer-vos coneixedors d’aquestes dades.

Com podeu veure en el llistat adjunt (clicar aquí) en 16 mesos els 26 blocs han tingut més de 200.000 accessos, alguns d’aquests blocs no fa ni un any que estan funcionant, uns altres fa escassament dos o tres mesos que han estat creats i altres son canviïs de blocs que han fet els seus propietaris, com és el cas de Xarxa Santboiana que en principi estava ubicat en Bloc.cat i posteriorment varem obrir-ne un altre a Blogger.

Aquestes dades dels 26 blocs representen una mitjana mensual de 12.500 accessos. Si fem una projecció amb els 50 blocs més actius de la xarxa ens deixaria un terme mitjà d'entre 20.000 i 25.000 accessos mensuals que tenen els conjunt de blocs Xarxa Santboiana. No està gens malament.

Una altra dada que hem començat a analitzar és el nombre de publicacions anuals dels blocs, amb això podrem tenir, conèixer el total de posts publicats pels blocaires de Xarxa Santboiana, al dia d’avui ja portem comptabilitzats 466 posts.

Com podeu veure l’equip de Xarxa Santboiana estem treballant per a anar millorant i poder oferir-vos més informació.

Que tingueu un bon estiu!!!!!