Nou blogroll de Xarxa Santboiana

10.7.08 | | 0 comentaris »

Novament Blogger ens ha sorprès d’una manera molt grata oferint a tots els seus usuaris/es la possibilitat de poder seguir els blocs que habitualment seguim o que tenim enllaçats sense necessitat de sortir del nostre bloc/weblog, i d’una manera molt fàcil.

Recentment han incorporat una nova opció per a afegir un element nou de pagina, concretament l’opció “Llista de blocs”, aquesta nova opció ens permet afegir un a un els blocs o bé importar les subscripcions des del Google Reader, o afegint els RSS dels blogs o webs que llegim habitualment.

Amb aquesta nova opció podem seleccionar diferents modalitats, la primera és ordenar els blocs per ordre de publicació o per ordre alfabètic. Una segona opció és poder mostrar tots els blocs o generar un desplegable que ens ensenyi 5, 10, 25 o tots els blocs. Després podem seleccionar si volem que ens ensenyi el logotip del bloc, títol de l’element més recent, fragment de l’element més recent i finalment la data de l’ultima actualització. Per acabar ens acaba recordant que “una llista de blocs és molt més que una simple llista d’enllaços: és una vista dinàmica del blocs que t’interessen. De manera predeterminada, la llista de blocs mostra en primer lloc els blocs actualitzats més recentment”.

En el seu moment alguns blocaires, no tots, de la xarxa es van queixar del feevy en moviment per poder seguir els blocs, amb aquesta nova opció atenem aquesta vella petició que per a no fer-lo molt llarg hem triat l’opció de mostrar els 10 últims posts publicats, clicant damunt de "Mostra-ho tot", s’obre el desplegable i ens ensenya els últims posts de tots els blocs que formem part de Xarxa Santboiana.

Finalment dir-vos que ens hem posat amb contacte amb Blogger per a demanar-los que permetin poder inserir una imatge del blocaire o del bloc, d’aconseguir-lo seria un blogroll gairebé perfecte.