Imeem.com

3.7.08 | | 0 comentaris »

Ja fa alguns dies que vaig ajudar al blocaire, Jaume Sans (bloc), a posar en el seu bloc una eina perquè es poguessin escoltar els seus programes de Radio Sant Boi.

El blocaire Ricardo Caballero (bloc) em va recomanar l'eina “imeem”, també he pogut observar que alguns blocs de santboians i santboianes, per exemple l’Andrea Reyes (bloc), ho utilitzen, així que em vaig decidir a provar-lo. Aprofitant l’ocasió he pujat totes les fotos (55 x 55 pixels) que tinc dels blocaires de Sant Boi per al feevy.com, per si les voleu aprofitar per a fer el vostre.

Imeem és una xarxa social on milions de persones descobreixen nova música, nous vídeos que pots compartir amb els teus amics. Si vols donar-te d’alta clicar aquí.

Aquesta eina permet pujar fitxers de música, àudio, fotografies, vídeos (amb una molt bona qualitat), jocs, pots agregar i convidar a amics, fer les teves llistes de música preferida i et pots agregar a alguna de les comunitats que existeixen o crear-ne una de nova. Com podeu veure un menú molt complet.

Fa mesos, Imeem, va arribar a un acord amb Snocap per detectar al propietari dels drets sobre la cançó i poder habilitar un mecanisme per a compartir els ingressos per publicitat. Amb els acords arribats, Imeem passa a ser el primer servei d’aquest tipus a permetre el streaming de música de les quatre discogràfiques més grans del planeta.

Per instal·lar-ho en el vostre bloc heu de seguir les següents instruccions:
Si voleu afegir un element de pàgina nou. Clicar aquí.

Si voleu afegir un vídeo o música en un post/notícia. Clicar aquí.
(la presentació dels vídeos dependrà de la memòria i de la cpu que tingueu, també us recomano que feu servir el Firefox, triga menys)

Si teniu qualsevol problema podeu contactar mitjançant correu electrònic a xarxa.santboiana@gmail.com i us atendrem.