Plurk: Una nova eina per al vostre bloc

31.8.08 | | 0 comentaris »

Aquest estiu hem estat provant noves eines per als nostres blocs: Plurk i Netvibes ambdós molt interessants per a ser incloses en el nostre bloc.
Avui parlarem del Plurk, diari social sobre la nostra vida. Aquest diari Plurk, amb les seves corresponents particularitats, va molt en la línea del Twitter. Plurk està treballant perquè es pugui utilitzar amb català, actualment esta traduït en gran part. Per a donar-se d’alta i instal·lar-lo en el nostre bloc és molt fàcil .

Plurk és un diari social sobre la teva vida per a tots aquells que estan cansats/des de les xarxes socials existents. Podem afegir actualitzacions del que hem fet durant el dia, aquestes actualitzacions són compartides amb els amics i amigues, al mateix temps podem veure què estan fent o han fet altres plurkaires avui, i per acabar podem xatejar amb altres amics/gues i respondre/contestar les seves actualitzacions.

Un dels inconvenients que li trobo és el del Karma (puntuació), crec què no es tracta d’estar tot el dia connectats a Plurk, sinó d’utilitzar-lo quan ens sigui necessari, també és necessari dur amb nosaltres un portàtil per a poder actualitzar-lo, en qualsevol esdeveniment que participem, mentre que amb el Twitter podem actualitzar-lo des del nostre mòbil, si és que funciona en aquell moment, com podem veure tot té els seus avantatges i inconvenients.

Un dels primers plurkaires santboians a provar aquesta nova eina ha estat en Ferran Cobo, en aquests moments ja han provat l’eina els següents blocaires de Xarxa Santboiana: Núria Egea, Lourdes Escardívol, Glòria López, Andrea Reyes, Xavier Sánchez, Jaume Puig, Joan Vives, Josep Borras, Pedro Morón, Josep Maria Comas, i com no Xarxa Santboiana.