Parla.cat; una web per aprendre català per Internet.

13.10.08 | | 0 comentaris »

Parla.cat, segons els seus autors, és un espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana.
El curs que tenen una durada de tres mesos ofereixen quatre nivells d’aprenentatge i cada nivell esta organitzat en tres graus. Abans d’iniciar el curs et fan una prova de nivell que permet saber qui es el nostre nivell de coneixement del català, tot i que aquest nivell és orientatiu. Els cursos es poden fer amb dues modalitats: la modalitat lliure, sense tutoria, és gratuïta i la modalitat amb tutoria que té un preu de 90 euros.

Si algú de vosaltres esta interessat en fer aquest curs abans pot veure una demostració del funcionament d’aquest entorn visual d’aprenentatge. Les persones que facin el curs Parla.cat poden optar als certificats de coneixement de llengua catalana que donen la Secretaria de Política Lingüística i l’Institut Ramon LLull.

Ens hem d’alegrar i felicitar d’aquestes iniciatives que poden permetre a molta gent, des de casa seva, adquirir més coneixements de la nostra llengua.