Google Traductor per a blocs i pàgines web.

15.10.08 | | 0 comentaris »

Google Traductor s’està convertint en una de les millors opcions entre totes les existents. Aquest traductor va per molt bon camí, sobretot després de la renovació de fa alguns mesos. Dels 23 idiomes disponibles al principi en l’ultima actualització ja disposem d’11 idiomes nous, entre ells el català, filipí, hebreu, indonesi, letó, lituà, serbi, eslovac, ucraïnès i vietnamita.

No puc confirmar la traducció de tots ells, però en el cas del català al castellà la traducció és pràcticament perfecta, el grau de traducció del francès i anglès també es molt bona. En el moment que utilitzem els serveis de Google Traductor, cal tenir en compte que llevat d’algunes honroses excepcions, el procés que internament es porta a terme és traduir el text de l’idioma original en anglès i d’aquest al sol · licitat, per la qual cosa no s’ha d’oblidar mai que les traduccions automàtiques no són perfectes.

He fet la prova amb el meus blocs i els resultats són molt bons, crec que els resultats de les traduccions li podríem posar un excel·lent. Si voleu fer la prova cliqueu aquí.

El novembre de l’any 2006 el traductor de Google va ser nomenat com la millor tecnologia de traducció automatitzada en el món.