Una nova eina per als blocs: Slide.com

20.11.08 | | 0 comentaris »

En algunes ocasions és necessari mostrar una galeria d'imatges a la nostra entrada del bloc. Per a aquest tipus de situacions podem recórrer a els serveis web de Flickr o Picasa, on podem allotjar les nostres imatges per a després inserir-les al nostre bloc; aquestes solucions són interessants, però ara podem comptar també amb els widget que ens brinda la web Slide.com, aquest servei permet col • locar una llista d'imatges en un contenidor (marc) de tal manera que poden mostrar-se i ser publicades en el bloc en un sol espai i mitjançant una presentació més amena.
Slide.com incorpora: Presentació de diapositives, permet personalitzar vídeos de YouTUbe, SuperPohe, crear un llibre de visites amb fotografies. FunPix, SuperPoke! i SkinFlix, i el més bo de tot és el servei que ofereixen d’allotjament gratuït d’imatges sense límit.

Tot i que ja fa temps que vaig utilitzar aquesta eina, Slide.com és un altre servei que permet fer presentacions de fotografies en línia. Avui la incorporo a aquest bloc per tots aquells que vulguin fer una presentació de diapositives i moltes més coses.