Campanya per protegir als menors dels perills d’Internet.

1.2.09 | | 0 comentaris »

L'Associació d’internautes ha llançat una campanya en internet per protegir els menors de continguts inapropiats i situacions de persecució, i també per evitar la difusió de les seves dades personals i els fraus en línia.
Sota el lema "Protecció per als teus fills, confiança en línia per a tod@s," la campanya inclou consells i recomanacions per a pares i fills, a més de la distribució del programari necessari per a la seguretat bàsica.La campanya fa especial recalcament en aspectes com la protecció dels menors en Internet, la protecció de les dades personals i la seguretat de les cambrescàmeres connectades a la xarxa. A més assessora sobre la correcta utilització d’imatges i continguts a les xarxes socials i ensenya els internautes a defensar-se de virus, programari espia intrusions via ports mitjançant antivirus i tallafocs.
L’accés a pàgines de contingut inapropiat a l’edat del menor, la tendència dels nens a facilitar dades privades i els casos d’abusos i persecució a través de programes de missatgeria, xats i fòrums, són els tres eixos de la campanya, que pretén "evitar que els menors caiguin a la xarxa".

És evident que cal anar amb molta cura i no perdre la pista d'on es connecten els nostres fills!