Microsoft retallarà 5.000 llocs de treball a causa de la crisi mundial.

7.2.09 | | 0 comentaris »

La multinacional de la informàtica Microsoft va anunciar que el seu benefici net en el darrer trimestre va baixar un 11% respecte del trimestre anterior, fins a 4.170 milions de dòlars, i que preveu acomiadar en el proper any i mig a 5.000 empleats, 1.400 d'ells immediatament.

La companyia va explicar que, en vistes d'un major deteriorament de les condicions econòmiques a nivell global, es proposa aplicar mesures addicionals per reduir costos i, a més de la reducció de personal, es realitzaran menors despeses de capital i de promoció.
Els acomiadaments durant el proper any i mig afectaran a diversos departaments, entre ells els de recerca i desenvolupament, vendes i assumptes legals, amb els que la companyia preveu reduir les despeses operatives anuals en uns 1.500 milions de dòlars i les seves despeses de capital en el conjunt de l'exercici 2009 en 700 milions.
Potser s'hauria de començar a tenir en compte que acomiadar treballadors no és la solució "pa per avui, fam per demà", i la bola es farà cada vegada més gran, i si no hi ha treball qui comprarà?