Facebook canvia el disseny de la pàgina d’inici.

15.3.09 | | 0 comentaris »

La xarxa social canvia el disseny de la pàgina d’inici de cada perfil amb noves funcions i opcions de configuració personal.

Molts diaris del país s’han fet reso de que Facebook, la xarxa social de major creixement del món, estrena nova pàgina d’inici. Amb el nou disseny de la web principal de cada perfil és possible accedir a noves funcions, ofereix més opcions de configuració personal i millor accés a les aplicacions.

Segons ens explica Peter X. Deng, responsable de Faccebook, en el blog de la xarxa social els responsables del nou disseny consideren que els internautes "trobaran que la nova pàgina d’inici fa encara més fàcil crear contingut i rebre actualitzacions en temps real".
El portal ja ha rebut més de 30.000 e-mails amb suggeriments que s’estan prenent en compte. D’aquesta manera, a Facebook ja han començat a treballar en la que serà la nova versió de la seva pàgina d’inici i altres pàgines per millorar l’experiència.
La principal novetat de la nova pàgina d’inici de Facebook arriba amb la incorporació d’una columna a l’esquerra. En la que apareix tota la informació relativa als contactes més propers de l’usuari, ens permet crear filtres mitjançant les llistes d’amics. A més, pot accedir de forma més ràpida sense necessitat de punxar en el seu perfil a les seves aplicacions.