La pagina del Fèisbuck de Xarxa Santboiana ja té més de 2.300 seguidors.

19.7.09 | | 0 comentaris »

El 22 de febrer de 2009 Xarxa Santboiana va posar en marxa una nova pàgina que ja compta amb més de 2.300 seguidors.

Gràcies a la xarxa social Fèisbuc, l’usuari pot registrar-se com 'seguidor', pot comunicar-se i estar en contacte amb amics i altres membres del grup. A més, tots els membres de la xarxa social poden utilitzar el taulell d’anuncis, compartir fotografies, afegir enllaços o planificar esdeveniments, entre altres possibilitats.

Un dels objectius d’aquesta acció de màrqueting és promocionar i posicionar a Sant Boi en el món de la web 2.0, adaptant-se així a les tendències actuals de les Noves Tecnologies. A més, aquest tipus de publicitat a través de les noves tecnologies és de gran eficàcia, cal recordar que la xarxa de blocs de Xarxa Santboiana continua sent un referent en el nostre país, per la gran incidència d’Internet en la societat actual.

Actualment Sant Boi té més de 100 grups que superen el centenar de seguidors, des de la xarxa s’han fet col·laboracions amb altres grups Santboiana que fins la data han donat molt bons resultats.

Els actes, activitats que realitzen els grups del nostre poble arriben cada dia a més ciutadans gràcies en part a aquesta idea de Xarxa Santboiana que com deia abans dia darrera dia rep una mitjana de 9-10 seguidors nous.

En aquests moments ja són moltes Comunitats, Diputacions i Ajuntaments de molts indrets que estan utilitzant aquest mitja (Fèisbuck) per promocionar-se, ja sigui turísticament o bé per oferir un servei més als seus ciutadans.

Facebook és una de les xarxes socials del món, dins l’entorn web 2.0 que es troba entre els llocs més visitats, no obstant des de Xarxa Santboiana estem treballant per una nova xarxa: http://xarxasantboiana.ning.com/ , actualment l’estem traduint al català, amb una interfície senzilla, amb molta facilitat de configuració i un molt bon funcionament que esperem poder compartir amb tots els santboians i santboianes a partir del quart trimestre d’aquest any.