Blip.tv

21.9.08 | | 0 comentaris »

Fa alguns dies l’amic Ricardo Caballero em va recomanar Blip.tv, un servei creat per a compartir vídeos online creant el teu propi VídeoBlog que permet subscripcions amb iTunes, Rss, Upload per ftp, i conversió automàtica en flash. Aquest servei de vídeo dissenyat per a creadors de continguts donà lliure suport a una varietat de formats de vídeo, i a més a més als seus serveis públics a www.blip.tv, la companyia també ofereix solucions de tecnologia d’etiquetes privades per a empreses de mitjans de comunicació tradicionals que volen integrar continguts generats a les seves plataformes existents.
Partim que ja tens fet un vídeo. Si vols pujar-lo al servidor gratuït blip.tv. i publicar-lo en el teu propi blog, obre un compte en Blip.tv, has de contestar 6 senzilles preguntes que veuràs en la teva pantalla, el temps de pujar aquest vídeo al servidor dependrà de la velocitat del teu ADSL.

Aquest servei ens permet posar una caràtula a la portada del nostre vídeo, permet escollir una llicència de publicació, en fer-ho estaràs indicant a la gent què pot i què no pot fer, permet diferents formats a més a més del format en flash. Si voleu veure el meu Blip.tv cliqueu aquí.

De ben segur que Blip.tv és un dels més complets de la seva categoria, us toca a vosaltres decidir.