Una nova eina per als blocs: Slideshare.net

25.11.08 | | 0 comentaris »

L’anomenada Web 2.0 ens esta portant moltes aplicacions per als nostres blocs o web. Slideshare, que ja ha rebut el nom de 'El YouTube per a PowerPoint'. Aquesta és una aplicació web on es poden emmagatzemar presentacions de diapositives. Igual que en YouTube, les presentacions cal crear-les en el propi ordinador utilitzant el programa Microsoft PowerPoint, OpenOffice o qualsevol programa compatible amb els formats. PPT,. PPS o. ODP.

Slideshare ens permet guardar aquestes presentacions a Internet i compartir-les amb tothom molt fàcilment. Els vídeos i les fotografies s’han traslladat a la web per a que tothom les vegi. També hi trobem documents, fulls de càlcul i el correu electrònic, perquè es pugui accedir a tot això des de qualsevol ordinador.
Tot el material que deixem a la web d’Eslideshare la podem fer pública o privada i li podem afegir àudio, el sistema emprat converteix la presentació en “Flash”, això vol dir que es pot veure des de qualsevol ordinador.

Personalment l’he provat i he de dir que es fa més fàcil compartir una presentació de feina amb altres col•legues, o fins i tot donar una conferència sense necessitat de carregar amb la presentació, simplement hem d’accedir a ella des d’una connexió a Internet. Aquí us deixo una demostració.

Presentació
View SlideShare presentation or Upload your own.