Una nova eina per a blocs: Issuu.com

26.11.08 | | 0 comentaris »

Aquesta eina es va provar en el primer tallers de blocs que va fer Xarxa Santboiana, un molt bon exemple el podeu veure en el Bloc de la Parròquia de Sant Baldiri (clicar aquí)

Amb issuu.com pots publica la teva revista, llibre o qualsevol document d’una forma molt més original, no és molt coneguda però ens permet pujar els nostres documents que es trobin en format pdf i d’altres, convertir-los en publicacions en línia perquè es puguin "llegir com una revista virtual". Aquesta eina ens pot servir d’experiència semblant a quan llegim una revista, funciona en flash, d’una forma dinàmica i amb una fidelitat molt bona. Tan fàcil com donar clic a la vora de la pàgina i aquesta haurà de canviar.

Cal donar-nos d’alta en aquest servei, fet aquest tràmit ens connectem i seleccionem l’opció Upload Document i triem l’arxiu pdf que volem convertir en publicació en línia. Omplir les dades amb una breu descripció de l’obra i carregar, igual que fem amb Picassa, Flirckr, etc.. Totes les publicacions que realitzem es guarden en el nostre perfil d’usuari, “My Library” de manera que els nostres lectors podran conèixer tot el que hem publicat. També ens permet publicar els nostres documents, revistes, catàlegs en el nostre Facebook.

Aquí us deixo un altre exemple: