Error en plantilles de Blogger en inserir etiquetes ‘div’ a la secció ‘head’.

1.12.08 | | 0 comentaris »

Aquest cap de setmana he estat fent proves amb les plantilles, en un dels canvis m’ha sortit un error que no he pogut guardar-la, a partir d’aquest moment ja no he pogut fer més canvis en la plantilla modificada. Després d’un any de treballar amb Blogger, sense cap problema, vaig haver de canviar la plantilla de Finestres de Sant Boi. Per sort tenia una còpia guardada i la vaig poder refer, amb un altre model, en poc més de dues hores. Vaja un bon ensurt!

Aquest error apareix a la pàgina d’edició de plantilles en desar els canvis realitzats al afegir un nou element de pàgina o fer qualsevol altra modificació en el codi. El missatge més o menys diu això: La plantilla no és vàlida perquè hi ha una etiqueta 'div', 'b: section' o similar dins de la secció 'head' del codi, “Your template is invalid because the tag 'div' appears inside of the tag 'head'”.

Aquest matí he buscat a Internet, fòrums i d’altres, el perquè se’m va produir aquest error. No sóc l’únic que li ha passat i de moment l'única solució que existeix és modificar el codi temporalment, afegir un pegat,per poder treballar amb la plantilla en qüestió, eliminant les etiquetes que es trobin a la secció 'head' del bloc i no poder fer mes modificacions i esperar que els de Blogger es pronunciïn al respecte, o bé canviar de plantilla.

S’ha d’anar en compte amb les modificacions que fem en les plantilles!