Facebook negocia comprar Twitter

3.12.08 | | 0 comentaris »

Facebook, una de les principals xarxes socials d’Internet, està en negociacions amb Twitter per comprar aquesta companyia de Microblogging, que en tan sols dos anys i mig d’existència s’ha convertit en un gran fenomen tecno-cultural.

Segons informacions del diari Financial Times, en el primer contacte entre ambdues companyies es va xifrar en 500 milions de dòlars el valor màxim de Twitter en el mercat, el que confirma que es tracta d’una de les joies de la corona de la web 2.0, la xarxa d’informació que afavoreix la interacció amb l’usuari.
Twitter, nascut a Silicon Valley (Califòrnia, EUA) el 2006, és un servei que permet enviar missatges gratuïts de fins a 140 caràcters a través del telèfon, mòbil i té en la seva immediatesa i universalitat la seva principal força per competir en la xarxa.
La força de Twitter va quedar de manifest quan gràcies a aquesta xarxa Robert Scoble, un dels blocs sobre tecnologia més coneguts, va anunciar en la seva pàgina web el darrer gran terratrèmol de la Xina abans que ho notifiques el Servei Geològic dels EUA.