YouTube arriba als mil milions de visites diàries

11.10.09 | | 0 comentaris »

YouTube, que pertany al cercador Google, registra 1.000 milions de visites al dia, segons ha informat als mitjans de comunicació, Chad Hurley.
Segons Viquipèdia YouTube és un lloc web d’allotjament de vídeos en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. Tres antics empleats de PayPal van crear YouTube el febrer de 2005. El novembre de 2006, YouTube, LLC va ser comprat per Google Inc. per 1.650 milions de dòlars, i ara opera com una filial de Google.
L’èxit de YouTube es deu a que la seva tecnologia permet que els vídeos siguin carregats i vistos ràpidament ja que és una plataforma que permet a qualsevol que tingui una càmera i Internet compartir les seves experiències. Tres anys després de l’adquisició de YouTube per Google aquesta plataforma i aquest negoci continuen creixent i evolucionant d'acord amb els temps.
El millor és que segueixen compromesos amb els mateixos principis que havia informat el lloc anteriorment, però les coses van canviar amb el creixement de la banda ampla i aquest creixement col·laboro a millorar la qualitat dels nostres vídeos.
Cada dia som més els internautes que reclamen, demanen poder pujar vídeos més llargs. Ens faran cas?